Per inscriure-us a aquest servei cliqueu:         

Inscripció Socialització de llibres

L’import de la socialització pel curs 2021-2022 es fraccionarà en tres mensualitats (juny, juliol i agost).

Les famílies noves a l’escola i/o les que encara no us heu adherit al projecte, podeu inscriure-us a través del formulari.

Com a novetat pel proper curs, us informem que s’amplia el projecte Innovamat de matemàtiques a tots els cursos. Aquest any es va iniciar a cicle infantil, primer i segon de primària. Pel curs vinent, 3r, 4t, 5è i 6è formaran part també del projecte.

Una altra novetat seran els llibres de català i castellà de cicle mitjà i superior. A partir del proper curs estaran per a consulta i treball a les aules, però ja no constaran al llistat de llibres.

Els llibres de lectura estan inclosos ja en el preu de la socialització, per la qual cosa no hi haurà rebut extra al gener.

Us adjuntem quadre d’imports:

taula 21-22 LLIBRES-

Tots els rebuts de l’AFA, emesos aquest curs 20-21, que estiguin pendents de pagament o hagin estat retornats, hauran d’estar abonats abans del 31 d’agost. En cas contrari, els llibres no seran entregats als infants el primer dia de curs i/o fins que l’import total estigui abonat.

NOTA IMPORTANT PER A LES FAMíLIES QUE NO SOCIALITZEN:

Podeu descarregar-vos llistat de llibres a adquirir aquí.

Al setembre es girarà rebut amb els imports corresponents a la quota de l’AFA, el projecte Innovamat, el material digital  i l’agenda escolar, i haurà d’abonar-se abans de l’inici d’escola.

A l’octubre s’emetrà el rebut corresponent al material escolar (65,00 €).

PAGAMENT NO SOCIALITZACIO