sprés d’un estiu llarg i calorós, on hem gaudit de colònies, casals, platja, piscina i més, ja comencem el nou curs!!

 

Des de l’AFA ho fem amb molta il·lusió, i per això amb la col·laboració de l’escola, hem organitzat una festa de benvinguda per tots els nens, nenes, pares, mares i mestres.

Després d’un any marcat pel Covid, on les trobades socials no van ser possibles; aquesta fantàstica festa serà un lloc de retrobament, on podrem conèixer millors la comunitat de la nostra estimada escola. De fet aquesta festa serà doblement especial, ja que donem la benvinguda a nous alumnes i professors i fem noves amistats, però també inicia un retornament (amb precaucions) a la normalitat preCovid amb les festes i activitats que tant especial feien l’escola Pare Poveda.

 

La festa serà el divendres 1 d’octubre a les 16:30h als patis de l’escola, la comissió de Festes de l’AFA i de l’escola han preparat activitats per grans i petits, conta contes, gimcanes i més.

Fins i tot el club d’escacs farà una classe oberta que podreu veure als porxos de l’escola, just davant de la secretaria de l’AFA. I si us envalentiu també hi haurà taulells per que os afegiu. Mai es massa tard per aprendre un esport d’estratègia!

 

No us oblideu: el divendres 1 d’octubre de 16:30h a 20:30 h us esperem a l’escola per celebrar l’inici del curs 2021-2022!

 

Guardeu-vos la data!

Festa de benvinguda 2021-2022 Pare Poveda
Festa de benvinguda 2021-2022 Pare Poveda