Per inscriure-us a aquest servei cliqueu:

Inscripció extraescolar 

Un cop omplert el formulari, descarregueu aquest document i presenteu-lo degudament omplert i signat a la secretaria de l’AFA:

Inscripció Futbol

La pràctica del futbol suposa: la lateralitat, l’equilibri, la coordinació, el domini d’altres elements (pilota), les habilitats físiques bàsiques, la dissociació de les cames i la vista, el companyerisme, la confiança en un mateix i la capacitat de decisió (tàctica individual). Això comporta la confiança en un mateix, la disciplina, l’autocontrol, la cortesia i el respecte per als altres.

Els alumnes inscrits podran participar en les competicions del Consell Escolar de l’Esport de Barcelona. Els partits seran divendres a la tarda  o bé dissabte al matí.  En cas que desitgeu que el nen hi participi, podeu entregar la documentació necessària per federar-se a la secretaria de l’AFA quan us apunteu a l’activitat.

Documentació per federar-se: Nom i cognoms , adreça , fotocòpia targeta sanitària i dues fotos actualitzades.

L’activitat es farà a la pista del Poveda i al poliesportiu de l’escola Sagarra, depenen del grup i l’hora d’entrenament.

Donat que aquest poliesportiu és cobert, es farà l’activitat igualment els dies de pluja.

Tal com es va posar de manifest, que el tema del trasllat de la nostra escola al Sagarra és un condicionant important a l’hora d’inscriure el nen en aquesta activitat, us informem que no és necessari que els pares vinguin a buscar els seus fills a l’escola per portar-los a l’activitat. Els propis monitors vindran a buscar-los al Poveda.

Monitors responsables:

Monitors de la Fundació Catalana de Bàsquet (FCB)

Lloc: 

Instal·lacions de l’escola Pare Poveda i de Josep Mª de Sagarra (depenent del grup)

Horari:

Dimarts i dijous de 16.30 h a 19.00 h (depenent del grup)

Preu:

32 €/mes ( P5, 1er, 2n – ESCOLA DE FUTBOL)

35 € (3er, 4rt, 5è i 6è)

+ 12€ (en concepte de matrícula)

Calendari:

Inici de l’activitat: 12 de setembre de 2022

Fi de l’activitat: Últim dia lectiu corresponent de juny 2023