Per inscriure-us a aquest servei cliqueu:   

Inscripció extraescolar 

Un cop omplert el formulari, descarregueu aquest document i presenteu-lo degudament omplert i signat a la secretaria de l’AFA:

Inscripció Bàsquet

Com a Fundació del Bàsquet Català, un dels nostres principals objectius és fomentar la pràctica esportiva com a eina educativa i participativa del màxim número de joves escolars. Entenem què aquesta pràctica ha de ser, en tot moment, compatible amb la transmissió de valors formatius i pedagògics (responsabilitat, solidaritat, respecte, compromís, tolerància, treball en equip, acceptació de les normes, etc.). Així, expandir la promoció esportiva mitjançant projectes i serveis excepcionals pensats d’una manera creativa, honesta i en constant evolució és una de les premisses bàsiques d’aquesta institució.

Amb la finalitat de potenciar aquest esport en les escoles (que ha anat desapareixent al llarg del temps), aquesta Escola de Bàsquet proposa aquesta activitat extraescolar, dirigida, en principi, als alumnes de l’ Escola Sagarra i de l’Escola Poveda i del Gravi (així ho fan també en altres escoles – p.e. ERE CORMAR-BALDIRI REIXAC).

Els alumnes inscrits podran participar en les competicions del Consell Escolar de l’Esport de Barcelona. Els partits seran divendres a la tarda o bé dissabte al matí. En cas que desitgeu que el nen hi participi, podeu entregar la documentació necessària per federar-se a la secretaria de l’AFA quan us apunteu a l’activitat.

Documentació per federar-se: Nom i cognoms , adreça , fotocòpia targeta sanitària i dues fotos actualitzades.

L’activitat es farà al poliesportiu de l’escola Sagarra, i com que aquest poliesportiu és cobert, es farà l’activitat igualment els dies de pluja.

Tal com es va posar de manifest, que el tema del trasllat de la nostra escola al Sagarra és un condicionant important a l’hora d’inscriure el nen en aquesta activitat, us informem que no és necessari que els pares vinguin a buscar els seus fills a l’escola per portar-los a l’activitat. Els propis monitors vindran a buscar-los al Poveda.

Monitors responsables:

Monitors de la Fundació Catalana de Bàsquet (FCB)

Lloc: 

Instal·lacions de l’escola Josep Mª de Sagarra .

Horari:

De dilluns a dijous de 16.30 h a 19.00 h (depenent del grup).

Preu:

32 € (P5, 1r i 2n – ESCOLA DE BÀSQUET)

35 € (3r, 4t, 5è i 6è)

+ 12€ (en concepte de matrícula)

Calendari:

Inici de l’activitat: 12 de setembre de 2022

Fi de l’activitat: últim dia lectiu corresponent de juny 2023